• /
Close
Contactează-ne!
WhatsApp
Viber
Phone
 
Click to order
Comanda ta!
Total: 
Completează formularul de mai jos pentru a finaliza comanda!
Te vom contacta în scurt timp!
Cursuri de COFETĂRIE
în Chișinău, Moldova
11-13 martie 2022
11-13 martie 2022
Torturi etajate pentru evenimente
trainer: NASTIA ZVIERIEVA
Curs practic de la 9:00- 19:00
PREȚ: 420€

vezi detalii →

În 2017 am deschis primul studiou de cofetărie din Moldova, iar până acum am organizat aici peste 30 de masterclass-uri, având invitați inclusiv chefi de talie mondială.
Temă și format
Fiecare curs este dedicat în totalitate unei teme specifice: macaroons, ciocolată, foietaj, mousse etc. În dependență de formatul cursului tema este desfășurată până în cele mai mici detalii fie de chef în format demonstrativ, fie cu implicarea participanților sub ghidarea chef-ului.
Durată și conținut
Fiecare curs are un program aprobat preventiv, cu indicarea deserturilor prevăzute și compoziția acestor. În dependență de program cursul poate dura 1, 2 sau 3 zile, cu aproximativ 9 ore de lucru zilnic, în intervalul 9:00-18:00.
Cost și programare
În dependență de curs, prețul poate varia între 150 și 400€. În momentul programării veți vedea prețul exact, 50% din care va fi necesar să achitați pre-eveniment.
Ce intră în prețul cursului?
  • timpul și expertiza chef-ului invitat
  • produsele, ingredientele, ustensilele, echipamentul utilizat
  • carte cu rețetele studiate
  • diplomă semnată de chef
  • elemente de birotică
  • șorțuri (în cazul cursurilor practice)
  • prânz, coffee break
  • deserturile pregătite se repartizează între participanți
Cui sunt adresate cursurile?
Cursurile nu sunt destinate exclusiv cofetarilor de profesie, participanții pot avea pregătiri absolut diferite, tot ce contează este dorința de a cunoaște. Fie că sunteți profesioniști, începători sau casnici, veți avea posibilitatea să învățați și să vă inspirați de la cei mai buni.
VEZI CUM A FOST!
DESPRE ORGANIZATOR
Numele meu este Diana Ceachir.
Sunt un cofetar pasionat de procesul de învățare, specializat în deserturi artizanale.
Este imposibil să spun povestea mea fără ca să menționez că sunt mai întâit jurist în a doua generație și magistru în drept. După aproape 15 ani de experiență în jurisprudență am schimbat radical domeniul de activitate, dezvoltând o pasiune pentru deserturile moderne.

Inspirația mea a venit urmărind un show televizat australian, în care participanții reușeau să pregătească în condiții casnice bucate de restaurant. Fiind o persoană autodidactă am studiat inițial rețetele originale ale faimoaselor deserturi internaționale, de pe paginile chefilor cu renume. Ulterior am mers la mai multe cursuri de cofetari din Rusia (Moscova, Sankt-Petersburg) și Italia.

O dată ce am pășit pe acest drum, am descoperit tot mai mult pasiunea și interesul față de cofetărie, ceea ce m-a determinat într-un final să abandonez jurisprudența. A fost o decizie complicată, dar pe care nu o regret deloc. Din 2017 am reușit să avansez mult, revoluționând nu doar experiența mea personală, dar și a sute de oameni care au participat la cele peste 30 de masterclass-uri, pe care le-am organizat alături de chefi cu renume, campioni mondiali în ale deserturilor.
CONTACTE

str. Eugen Coca 21/1, Chișinău, Moldova

mobil: +373 69 240 330

email: diana@sapori.md

Made on
Tilda