4 Torturi cremă de la 0:
1. Mango (pandispan de mango, insert tropical, caramelă cu fructul pasiunii, gache crema de mango, cremă clasică de acoperire cu creamcheese)
2.Zmeură (pandișpan de migdale și lămâie, ganache cremă de zmeură, insert de zmeură, cremă, cremă clasică de acoperire cu creamcheese )
3. Double caramel (pandișpan de caramelă, caramelă de ciocolată, ganache cremă de fructul pasiunii, cremă de acoperire din creamcheese cu caramelă)
4. Ciocolată (sponge chiffon de ciocolată, cheesecake cremos aromatizat cu boabe tonka, ganache cremă de vanilie, cremă de acoperire cu ciocolata)
Lucrul cu decorul
-floristică din pastă de zahăr (frunze, trandafiri, pomusoare, orhidee, lalele)
- flori din foi de orez
- decor din ciocolata, principii de bază de temperare, lucru cu ciocolata temperată, cilindre din ciocolata
Lucru cu acoperirle
- acoperirea și nivelarea cu cremă
- acoperire cu pastă de zahăr
- velvet de ciocolată
- acoperire cu praf auriu
Decor de acoperire
- trafaret
- smashe covorase
- perle
- mold din silicon
- pene din foi de orez
- hrișcă
Tehnici de etajare
- etajare simplă
- etajare cu ajutorul construcției
- etajare gravitațională